Επικαιρότητα

Οι καιρικές συνθήκες δυσχεραίνουν τις έρευνες για τον κυβερνήτη του Phantom

Στην περιοχή επικρατούν τις τελευταίες ώρες άσχημες καιρικές συνθήκες οι οποίες καθιστούν το έργο των σωστικών δυνάμεων πολύ δύσκολο.

Άκαρπες παραμένουν, μέχρι στιγμής οι έρευνες για τον εντοπισμό του 31χρονου κυβερνήτη του F-4 Phantom, Ευστάθιο Τσιτλακίδη που κατέπεσε χθες, ενώ είχε ξεκινήσει για εκπαιδευτική πτήση από την Ανδραβίδα.

Στην περιοχή επικρατούν τις τελευταίες ώρες άσχημες καιρικές συνθήκες καθώς οι οποίες καθιστούν το έργο των σωστικών δυνάμεων πολύ δύσκολο.



Σύμφωνα με το patrisnews.gr, xαρακτηριστικό της κακοκαιρίας, είναι οι ισχυροί άνεμοι και η έντονη χαλαζόπτωση.

Σύμφωνα με τις έως τώρα εκτιμήσεις, είναι πιθανό ο 31χρονος σμηναγός Ευστάθιος Τσιτλακίδης να είναι δεμένος στο κάθισμά του και να μην πρόλαβε καν να αντιδράσει. Παράλληλα, στην περιοχή επιχειρούν δύο δύτες της Κινητής Ομάδας Συντήρησης Υποβρυχίων και Θαλάσσιων Εγκαταστάσεων (ΚΟΣΥΦΕ) της 206 Πτέρυγας Αεροπορικών Υποδομών και τρεις δύτες της 31 Μοίρας Επιχειρήσεων Έρευνας και Διάσωσης.

Οι δύτες επιχειρούν σε ναυαγοσωστικό μέσο του Λιμενικού Σώματος με την αρωγή υποβρυχίου ρομπότ που έχει τη δυνατότητα να φτάνει σε βάθος έως εκατό μέτρων.

Επιπλέον, πέραν των ελικοπτέρου S-70 του Πολεμικού Ναυτικού και Super Puma που επιχειρούν και τις βραδινές ώρες, από τις πρώτες πρωινές ώρες προστέθηκε στις έρευνες και ένα ελικόπτερο Agusta Bell.

Υπενθυμίζεται ότι χθες, εντοπίστηκε νεκρός ο 29χρονος συγκυβερνήτης, υποσμηναγός Μάριος- Μιχαήλ Τουρούτσικας.

Πηγή: skai.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x