Επικαιρότητα

Ο καιρός σήμερα

Σποραδικές νεφώσεις στα ανατολικά και στα νότια της χώρας, τοπικές βροχές κυρίως τις πρωινές ώρες στα Δωδεκάνησα και στην Κρήτη και ηλιοφάνεια στην υπόλοιπη Ελλάδα αναμένουμε σήμερα.

Σποραδικές νεφώσεις στα ανατολικά και στα νότια της χώρας, τοπικές βροχές κυρίως τις πρωινές ώρες στα Δωδεκάνησα και στην Κρήτη και ηλιοφάνεια στην υπόλοιπη Ελλάδα αναμένουμε σήμερα. Τη νύχτα και τις πρωινές ώρες στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά θα σημειωθεί παγετός.

Η θερμοκρασία θα παρουσιάσει μικρή άνοδο ως προς τις μέγιστες τιμές και θα κυμανθεί από -2 έως 14 βαθμούς στα ανατολικά και νότια ηπειρωτικά, -1 έως 11 στη βόρεια Ελλάδα, 0 έως 15 στη δυτική Ελλάδα, 1 έως 14 στο βόρειο Αιγαίο και από 6 έως και 17 βαθμούς στο κεντρικό Αιγαίο, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα. Στα ορεινά οι ελάχιστες θερμοκρασίες θα είναι 4 με 5 βαθμούς χαμηλότερες.

Οι άνεμοι στο Ιόνιο θα πνέουν από τα ανατολικά, με ένταση από 3 έως 4 και σταδιακά στα νότια έως και 6 μποφόρ, ενώ στο Αιγαίο θα είναι βόρειοι – βορειοανατολικοί 4 με 5 και τοπικά στα νότια τμήματα 6 μποφόρ, με εξαίρεση τις νοτιοανατολικές περιοχές όπου θα πνέουν από τα ανατολικά 4 με 5 μποφόρ.

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x