Επικαιρότητα

Ο καιρός σήμερα

Βροχές και τοπικές καταιγίδες στα ανατολικά ηπειρωτικά, στην Εύβοια, στις Σποράδες και τα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου αναμένουμε την Πέμπτη 7 Αυγούστου 2014.

Βροχές και τοπικές καταιγίδες στα ανατολικά ηπειρωτικά, στην Εύβοια, στις Σποράδες και τα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου αναμένουμε την Πέμπτη 7 Αυγούστου 2014, ενώ νεφώσεις με τοπικές βροχές κυρίως στα ορεινά θα σημειωθούν στην υπόλοιπη χώρα. Τα φαινόμενα κατά τόπους θα είναι έντονα, ενώ έως το βράδυ ο καιρός σταδιακά θα βελτιωθεί.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 έως 32 βαθμούς στα ανατολικά ηπειρωτικά, 14 έως 32 στη βόρεια Ελλάδα, 17 έως 32 στη δυτική Ελλάδα, 19 έως 32 στο βόρειο Αιγαίο και από 19 έως 30 βαθμούς στο κεντρικό Αιγαίο, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα.

Οι άνεμοι στο Ιόνιο θα πνέουν από τα βορειοδυτικά με ένταση έως 3 και πρόσκαιρα 4 με 5 μποφόρ, ενώ στο Αιγαίο θα είναι βόρειοι – βορειοδυτικοί τέσσαρα με 5 και τοπικά 6 μποφόρ.

Πηγή: newsbeast.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x