Σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πληροφορίες έκλεισε η υποψηφιότητα του γνωστού και πολύ αγαπητού τραγουδιστή Κώστα Μακεδόνα με τον Περιφερειάρχη Απόστολο Τζιτζικώστα στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας.
Είναι μία ακόμα πολύ δυνατή και ποιοτική προσθήκη, καθώς ο Κώστας Μακεδόνας, που όλα αυτά τα χρόνια ξεχωρίζει με την προσωπικότητα και το σπουδαίο έργο του στον πολιτισμό, έχει πάρα πολλά να προσφέρει στη Θεσσαλονίκη και την Κεντρική Μακεδονία
Αν και βρισκόμαστε λοιπόν στην καρδιά του καλοκαιριού ο Απόστολος Τζιτζικώστας συνεχίζει την αθόρυβη και ουσιαστική δουλειά με πολλές και σημαντικές προσθήκες στο ψηφοδέλτιο της Αλληλεγγύης.
Πηγή: skai.gr
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






