Την επιθυμία του να αποτελέσει τον «κακό» σε μια επόμενη ταινία James Bond εξέφρασε σε συνέντευξή του στο περιοδικό Wired ο διάσημος φυσικός Στίβεν Χόκινγκ.
Όπως εξήγησε η φωνή του μέσα από τον υπολογιστή που χειρίζεται με μια αμυδρή κίνηση του προσώπου του θα ήταν ιδανική για μια ταινία του 007.
«Ο ιδεατός ρόλος θα ήταν αυτός του κακού. Πιστεύω ότι η αναπηρική καρέκλα και η φωνή μέσα από τον υπολογιστή θα ήταν ιδανικά» δήλωσε.
Αν υλοποιηθεί η ιδέα αυτή δεν θα είναι η πρώτη φορά που ο Χοκινγκ θα εμφανιστεί στη μικρή ή τη μεγάλη οθόνη καθώς στο παρελθόν έγινε φιγούρα στους Simpsons ενώ έκανε ένα πέρασμα και από τη σειρά Star Trek όπου έπαιξε πόκερ ως ο εαυτός του απέναντι στον Ισάακ Νεύτωνα και τον Αλβέρτο Αϊνστάιν.
Πηγή: protothema.gr
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






