Ο Χάρρυ Κλυνν ανεβαίνει στο Ραδιομέγαρο της Αγίας Παρασκευής. Σύμφωνα με πληροφορίες ο Βασίλης Τριανταφυλλίδης θα διοριστεί στο Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΡΤ, ως 5ο μέλος.
Προφανώς, ο αρμόδιος υπουργός Νίκος Παππάς θεώρησε ότι ο Χάρρυ Κλυνν μπορεί να εκπληρώσει τις προσδοκίες της κυβέρνησης για τη Δημόσια Ραδιοτηλεόραση.
Όπως είναι γνωστό, ο καλλιτέχνης είναι πολιτικά προσκείμενος στον ΣΥΡΙΖΑ ενώ πληροφορίες τον έφεραν να ήταν έτοιμος να συμμετάσχει και στα ψηφοδέλτια της Κουμουνδούρου στις εκλογές τον Γενάρη του 2015, κάτι το οποίο δεν συνέβη τελικώς. Οχι για λόγους ιδεολογικούς αλλά επειδή ο ίδιος επιθυμούσε να κατέβει υποψήφιος στην Α' Θεσσαλονίκης, ενώ η Κουμουνδούρου του πρότεινε να πολιτευτεί στη Β' Θεσσαλονίκης.
Μάλιστα, ο Χάρρυ Κλυνν δίνει τη δική μάχη στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης υπερ της κυβέρνησης και κατά της ΝΔ και του Κυριάκου Μητσοτάκη.
Εν τω μεταξύ αναμένεται να εγκατασταθεί στο Ραδιομέγαρο και ο Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος Γιώργος Θαλασσινός.
Πηγή: iefimerida.gr
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






