Απορία και αγανάκτηση στο άκουσμα ότι ένα παιδάκι που επέστρεφε με σχολικό λεωφορείο στο σπίτι του, χάθηκε σε ερημική τοποθεσία της Χαλκίδας όπου το παράτησε ο οδηγός.
Σύμφωνα με όσα κατήγγειλε η μητέρα του εξάχρονου αγοριού, την ώρα που το σχολικό γύριζε τους μαθητές στα σπίτια τους, ο οδηγός υποχρέωσε τον γιο της να κατέβει από το όχημα σε ερημική περιοχή της Χαλκίδας.
Το αγοράκι αφέθηκε αρκετή απόσταση μακριά από το σπίτι του, με αποτέλεσμα να χαθεί και να τριγυρνά ολομόναχο για πολλή ώρα.
Ευτυχώς, εντοπίστηκε από γνωστή της οικογενείας που περνούσε τυχαία από εκείνο το σημείο και μετέφερε τον μικρό με ασφάλεια στο σπίτι του.
Όταν η μητέρα του παιδιού ενημερώθηκε για το περιστατικό, αρχικά επικοινώνησε με τον οδηγό και στην συνέχεια μετέβη στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής όπου και υπέβαλε μήνυση εναντίον του.
Ο 35χρονος οδηγός ισχυρίστηκε πως βιαζόταν λόγω έλλειψης χρόνου και γι’ αυτό άφησε τον ανήλικο νωρίτερα...
Πλέον είναι αντιμέτωπος με την κατηγορία της εγκατάλειψης και έκθεσης ανηλίκου σε κίνδυνο.
Ωστόσο δεν κατέστη δυνατό να συλληφθεί, επειδή είχε παρέλθει στο αυτόφωρο.
Επιμέλεια: Τέτα Πατουχέα
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






