Επικαιρότητα

Οι παραλογισμοί με τον φετινό ΕΝΦΙΑ

Τους παραλογισμούς του ΕΝΦΙΑ που έχει φτάσει πλέον στα χέρια 6,3 εκατομμυρίων φυσικών προσώπων και περισσότερων από πενήντα χιλιάδων νομικών προσώπων καταγράφει ρεπορτάζ της Καθημερινής.
Google Προσθέστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Τους παραλογισμούς του ΕΝΦΙΑ που έχει φτάσει πλέον στα χέρια 6,3 εκατομμυρίων φυσικών προσώπων και περισσότερων από πενήντα χιλιάδων νομικών προσώπων καταγράφει ρεπορτάζ της Καθημερινής της Κυριακής.

Σύμφωνα με την εφημερίδα σε περιοχή με αύξηση 10% στην τιμή ζώνης καταγράφεται αύξηση του ΕΝΦΙΑ κατά 28%.

Την ίδια ώρα σε περιοχή όπου η τιμή ζώνης έμεινε αμετάβλητη ο ΕΝΦΙΑ μειώθηκε , ενώ σε άλλες περιοχές όπου υπήρξε σημαντική αύξηση στις τιμές ζώνης ,της τάξης του 19 με 22%, ο κύριος φόρος παρέμεινε αμετάβλητος.

Πηγή: Skai.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x