Επικαιρότητα

Οι πρώτες δηλώσεις Ντογιάκου: Είδα τη βόμβα με τα μάτια μου

«Ειδοποιηθήκαμε από την αστυνομία ότι βρέθηκε εκρηκτικός μηχανισμός σε μπαγκαζιέρα μηχανής και στη συνέχεια το είδα με τα μάτια μου», είπε.
Google Προσθέστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Ο αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου Ισίδωρος Ντογιάκος μίλησε στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» του ΑΝΤ1 για τον εκρηκτικό μηχανισμό που βρέθηκε έξω από το σπίτι του, σημειώνοντας πως ειδοποιήθηκε αρχικά από την αστυνομία και πως στην συνέχεια είδε τον εκρηκτικό μηχανισμό με τα μάτια του.

«Ειδοποιηθήκαμε από την αστυνομία ότι βρέθηκε εκρηκτικός μηχανισμός σε μπαγκαζιέρα μηχανής και στη συνέχεια το είδα με τα μάτια μου. Έχει αποκλειστεί η περιοχή και δεν μας επιτρέπουν να βγούμε από το σπίτι μας που βρίσκομαι με τη γυναίκα μου και τα παιδιά μου», ανέφερε ο αντιεισαγγελέας.


Πηγή: thetoc.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x