Επικαιρότητα

Προειδοποίηση Οικονόμου: Λάθη όπως του κ. Μπογδάνου δεν θα γίνονται ανεκτά στο μέλλον

Tι δήλωσε κατά την ενημέρωση των δημοσιογράφων ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου. 

Τελεσίγραφο της κυβέρνησης στον Κωνσταντίνο Μπογδάνο την Πέμπτη. Λάθη όπως του κ. Μπογδάνου δεν θα γίνονται ανεκτά στο μέλλον προειδοποίησε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου κατά την καθιερωμένη ενημέρωση των δημοσιογράφων.

"Αδιαπραγμάτευτη πολιτική της κυβέρνησης είναι η διασφάλιση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων εντός της χώρας, πόσω μάλλον των ανθρωπίνων δικαιωμάτων ανήλικων. Αυτή η αρχή είναι αδιαπραγμάτευτη για μια φιλελεύθερη δημοκρατική κυβέρνηση, αδιαπραγμάτευτη, για μια φιλελεύθερη κεντροδεξιά παράταξη. Είναι αυτονόητο ότι τα στελέχη  μας πρέπει να τηρούν αυτή την αρχή λόγω και έργω. Ήταν λάθος η πράξη του κ. Μπογδάνου δε συνάδει με τις αρχές και την ιστορία της παράταξης. Ο κ. Μπογδάνος αναγνώρισε το λάθος με την αναπαραγωγή του δημοσιεύματος, ωστόσο οφείλω να ξεκαθίσω ότι ανάλογα λάθη στο μέλλον δε θα μπορούν να γίνονται ανεκτά" ανέφερε χαρακτηριστικά ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Σημειώνεται ότι ιστοσελίδα δημοσιοποίησε ονόματα μαθητών νηπιαγωγείου της Αθήνας, επειδή κάποια εξ αυτών έμοιαζαν ξένα, με τον βουλευτή να κοινοποιεί το δημοσίευμα. 

"Το δικό μου σφάλμα υπήρξε ότι έκανα ένα retweet που δεν έλεγξα, πιστεύοντας ότι το δημοσίευμα είχε αλλάξει. Τα υπόλοιπα είναι εκ του πονηρού" ανέφερε μεταξύ άλλων ο βουλευτής της ΝΔ.Σε ό,τι αφορά τη φημολογία για κλείσιμο μεγάλων εμβολιαστικών κέντρων, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος μίλησε για αναδιάταξη των υγειονομικών που συμμετέχουν στο πρόγραμμα εμβολιασμού «για να είμαστε όσο το δυνατόν πιο αποτελεσματικοί ανάλογα με την κατεύθυνση που έχει το πρόγραμμα», αλλά αρνήθηκε ότι κάτι τέτοιο θα συμβεί. 

«Θα πάμε στα πανεπιστήμια, πιο κοντά στους ανθρώπους που θέλουν να εμβολιαστούν. Τα κέντρα και οι υποδομές θα παραμείνουν, μικροαλλαγές ενδεχομένως να γίνουν, η συνολική εικόνα δεν πρόκειται να αλλάξει» διευκρίνισε. 

«Όσο η οικονομία μεγαλώνει θα δημιουργείται νέος δημοσιονομικός χώρος για την υποστήριξη νέων πολιτών, κατηγοριών, επαγγελματικών τάξεων. Αυτό το καταφέραμε με λελογισμένα μέτρα και σώφρονες επιλογές, συνεχίζουμε προς αυτή την κατεύθυνσηι» σημείωσε. 

Πηγή: skai.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x