Σε σχέδιο εξολόθρευσης σκυλιών προχώρησαν το βράδυ της Τρίτης, θρασύδειλοι δράστες στη Φήκη Τρικάλων, καθώς βρέθηκε δηλητηριασμένο ένα αρσενικό κουτάβι το οποίο περισυνέλεξε ένα ζευγάρι και το μετέφερε σε κτηνιατρείο προκειμένου να του προσφερθούν οι πρώτες βοήθειες.
Παράλληλα, σήμερα το πρωί στην κεντρική πλατεία της Φήκης υπήρχαν νεκρά από δηλητηριασμένα δολώματα ένα αρσενικό σκυλί και ένα θηλυκό που ήταν στειρωμένο ενώ ένα ακόμη αρσενικό χαροπαλεύει.
Όπως αναφέρει το trikalanews.gr, στο σημείο κλήθηκε και έσπευσε περιπολικό της Αστυνομίας που ερευνά την υπόθεση, ενώ τα 2 νεκρά σκυλιά μεταφέρθηκαν στο Δημοτικό Κτηνιατρείο για πιστοποίηση της αιτίας του θανάτου τους.
Σημειώνεται ότι για την υπόθεση έχει επιληφθεί και η Φιλοζωική Ομάδα του υπό σύσταση Συλλόγου «Άρτεμις» που κάνει έκκληση σε όποιον γνωρίζει για τους δράστες να ενημερώσει τις Αρχές.
Πηγή: Parapolitika.gr
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






