Επικαιρότητα

Σοκαριστικό βίντεο: Άνδρας προσπαθεί να πνίξει το παιδί του στην Ομόνοια! – Το έσωσαν οι περαστικοί

Το ίδιο του το παιδί προσπάθησε να πνίξει ένας γυμνόστηθος άνδρας στην Ομόνοια, με τη μητέρα του αγοριού και τους περαστικούς να επεμβαίνουν και να το σώζουν.

Σοκαριστικές στιγμές εκτιλύχθηκαν την Πέμπτη (30/6), μέρα μεσημέρι, σε δρόμο στο κέντρο της Αθήνας και συγκεκριμένα στην Ομόνοια, με άνδρα να προσπαθεί να πνίξει το ίδιο του το παιδί! Ευτυχώς, όμως, διερχόμενοι πολίτες πρόλαβαν να επέμβουν και να σώσουν το αγοράκι την τελευταία στιγμή.

Όπως φαίνεται κι από το βίντεο που προέβαλε το Star, ο εν λόγω άνδρας -όντας γυμνόστηθος- «κλείδωσε» το σώμα του παιδιού, φράζοντας ταυτόχρονα το στόμα του με το χέρι του.

Εκείνη τη στιγμή μια γυναίκα που αντιλήφθηκε το τι πάει να γίνει, επενέβη, όπως έπραξε και η μητέρα του που προσπάθησε να αρπάξει το παιδί, αλλά δέχθηκε το σπρώξιμο του άνδρα. Αφού επενέβησαν ακόμα τρεις περαστικοί, το αγόρι τελικά αποσπάστηκε από τον πατέρα του.

Εν συνεχεία, οι περαστικοί κατάφεραν να ακινητοποιιήσουν τον δράστη. Λίγα λεπτά αργότερα στο σημείο έφτασε και η αστυνομία, η οποία συνέλαβε τον πατέρα και τον οδήγησε στο Αστυνομικό Τμήμα Ομονοίας.

Δείτε το σοκαριστικό βίντεο:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x