Ανατριχίλα προκαλεί η ανάρτηση πατέρα, μετά τη σύλληψη 63χρονου παιδόφιλου που παρενοχλούσε τη 14χρονη κόρη του.
Όπως αναφέρει η ανακοίνωση της αστυνομίας, το παιδί λάμβανε άσεμνα μηνύματα από τον 63χρονο και κανόνισε να τον συναντήσει, έχοντας ενημερώσει τις Αρχές. Στο σημείο βρέθηκε ο πατέρας της και άνδρες της ομάδας ΔΙ.ΑΣ που συνέλαβαν τον 63χρονο.
Ο πατέρας της κοπέλας, που ήταν παρών στη σύλληψη, δημοσίευσε ένα συγκλονιστικό μήνυμα στα social media, εξιστορώντας το περιστατικό.
Διαβάστε το μήνυμά του:
«Παρασκευή βραδυ βλέπω την κόρη μου 14 χρονών να κλαίει. Της λέω ''τι έχεις κορίτσι μου'' και μου δείχνει τα παρακάτω. Το εν λόγο σκουπίδι έστελνε βίντεο φωτογραφίες και οτιδήποτε άλλο στο παιδί μου και σε άλλο ένα παιδί ανήλικο. Σε τηλεφωνική επικοινωνία ακούγοντας εγώ δίπλα να του λέει το παιδί μου ''γιατί κυρίε μου στέλνετε αυτά'' της απαντάει ''γιατί θέλω να σε γ@μ@σ@'' με μία θρασύτητα και έτσι έγινε αλλά με τα αντίθετα αποτελέσματα για το σκουπίδι αυτό.
Βέβαια από κοντά έλεγε ''δεν ήξερα οτι ηταν ανήλικη''. Η πρωτη δικαιολογία σε κάθε παιδεραστή ''δεν ήξερα ότι ήταν ανήλικη''. Ήξερες σκουπίδι ότι ήταν ανήλικα τα παιδιά έπεσες όμως σε λάθος παιδί που μίλησε. Σε ένα άλλο κοριτσάκι έλεγε ότι θα το πάει στο ξενοδοχείο του και ότι το έχει κάνει 1000 φορές και θα του δώσει ότι θέλει.
Όντως το πορτοφόλι του είχε 600 € και σε ένα λογαριασμό 150.000 € για υπάλληλος του ΟΑΣΑ. Τα δημοσιοποιώ ώστε να δούνε το πρόσωπο του κι άλλα παιδιά. Το σκουπίδι αυτό κινιόταν Καλλιθέα Κολωνό Πετράλωνα. Το που βρίσκει τα τηλέφωνα των παιδιών δεν ξέρω, θα το βρούνε οι αρμόδιοι από δω και πέρα είναι στα χέρια της δικαιοσύνης και ελπίζω να το τελειώσει η δικαιοσύνη έτσι όπως πρέπει.
Πειράξες την ψυχή του παιδιού μου 14 χρονών, έκανες το παιδί μου να κλαίει κάθε δάκρυ της κόλαση για σένα Και για όποιον άλλον είναι μαζί σου. Τώρα είναι το παιδί μου, αύριο μπορεί να ειναι το δικό σας, να έχετε από κοντά τα παιδιά σας, να τα έχετε φίλους, να σας μιλάνε, ο μόνος τρόπος για να αντιμετωπίσεις αυτά όλα.
Προς το παρόν είναι φρουρούμενο στο νοσοκομείο. Είναι στα χέρια της δικαιοσύνης όποιο παιδί τον γνωρίζει Ή του έχει κάνει κάτι ο συγκεκριμένος Βρίσκεται στα χέρια της αστυνομίας. Και πάλι ελπίζω η δικαιοσύνη να κάνει αυτό που πρέπει, το τονίζω πολύ αυτό. ''Γιατί κύριε μου τα στέλνετε αυτά'', ''γιατί θέλω να σε γ@μ@σ@'' και έτσι κλείνω το μήνυμα αυτό…!!!!»
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






