Στον εντεταλμένο Ευρωπαίο ανακριτή απολογούνται σήμερα, στις 11.00, οι υπόλοιποι 10 κατηγορούμενοι από την Κρήτη, από τους συνολικά 22 που φέρονται να έχουν λάβει παράνομες επιδοτήσεις από τον ΟΠΕΚΕΠΕ.
Ανάμεσά τους είναι ο εν ενεργεία αντιδήμαρχος σε Δήμο Ρεθύμνου, ο οποίος διέθετε κέντρα υποδοχής δηλώσεων, καθώς και οι δύο λογιστές από το Ηράκλειο, στους οποίους αποδίδεται το αδίκημα της διεύθυνσης εγκληματικής οργάνωσης.
Εχθές, ολοκληρώθηκαν οι απολογίες 12 κατηγορουμένων που φέρονται να εμπλέκονται στην υπόθεση.
Και οι 12 αφέθηκαν ελεύθεροι, ενώ σε κάποιους επιβλήθηκαν οι περιοριστικοί όροι της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα, της εμφάνισης στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής τους, καθώς και της χρηματικής εγγύησης από πέντε έως δέκα χιλιάδες ευρώ.
Σύμφωνα με πληροφορίες, στις απολογίες τους φέρονται να αρνήθηκαν τις σε βάρος τους κατηγορίες.
Πηγή: Skai.gr
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






