Επικαιρότητα

Π. Μαρινάκης για επεισόδια στον Βόλο: «Η κυβέρνηση εφαρμόζει το νόμο»

Τι δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης, για τα επεισόδια στο Πανθεσσαλικό και την αναμέτρηση Βόλος-Ολυμπιακός.

Για τα χθεσινά επεισόδια στο Πανθεσσαλικό Στάδιο στην αναμέτρηση Βόλος-Ολυμπιακός αναφέρθηκε-μεταξύ άλλων-ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης, στη σημερινή του συνάντηση με τους εκπροσώπους των ΜΜΕ.

«Η κυβέρνηση εφαρμόζει το νόμο. Η ΕΛ.ΑΣ έκανε τις προβλεπόμενες συλλήψεις και προσαγωγές, αυτό είναι το καθήκον της κυβέρνησης, εάν διαπιστωθεί κάποια παράλειψη από την πλευρά οργάνου της Πολιτείας τότε αυτό σαφώς και πρέπει να διερευνηθεί. Κατά τα άλλα, η κυβέρνηση έχει αναλάβει σειρά πρωτοβουλιών για την καταπολέμηση της οπαδικής βίας, θα συνεχίσουμε σε αυτήν την κατεύθυνση χωρίς εκπτώσεις. Ωστόσο αυτό δεν είναι ένα πρόβλημα που λύνεται από τη μία ημέρα στην άλλη», σημείωσε.

Παράλληλα, ο Παύλος Μαρινάκης απάντησε σε καυστική ανάρτηση του Στέφανου Κασσελάκη κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη στα social media λέγοντας χαρακτηριστικά: «Ο κ. Κασσελάκης, μου θυμίζει τον προπονητή της εξέδρας, που έχει να πάει πολλά χρόνια στο γήπεδο, κάνει κριτική για όλα και δεν ξέρει τι να προτείνει».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x