Επικαιρότητα

Πάιατ: Η Ελλάδα θα γυρίσει σελίδα με τη βοήθεια της τεχνολογίας

Ο πρεσβευτής των ΗΠΑ επισήμανε πάντως πως η κυβέρνηση πρέπει να κάνει μεταρρυθμίσεις ώστε η χώρα να βρει τον δυναμισμό της.
Google Προσθέστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Την πεποίθηση πως φέτος η Ελλάδα θα καταφέρει να γυρίσει σελίδα κι ότι η τεχνολογία μπορεί να συμβάλει στην ανάκαμψη της οικονομίας εξέφρασε ο πρεσβευτής των Ηνωμένων Πολιτειών Τζέφρι Πάιατ, μιλώντας στο συνέδριο του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Πληροφορικής.

Τόνισε ωστόσο πως η κυβέρνηση πρέπει να κάνει μεταρρυθμίσεις ώστε η χώρα να βρει τον δυναμισμό της και προσκάλεσε επιχειρηματίες να τον συνοδεύσουν τον επόμενο μήνα στις Ηνωμένες Πολιτείες ώστε να αναδείξουν την χώρα.

Παράλληλα, ανακοίνωσε ότι ο πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ θα στείλει εκπροσώπους για να δημιουργήσουν συνέργειες με ελληνικές επιχειρήσεις.

Πριν από δύο εβδομάδες ο κ. Πάιατ είχε πει πως υπάρχει έντονο αμερικανικό ενδιαφέρον στις ΗΠΑ για επενδύσεις στην Ελλάδα, ιδιαίτερα σε ιδιωτικοποιήσεις, κάνοντας ιδιαίτερη αναφορά στα λιμάνια Αλεξανδρούπολης και Καβάλας.

Πηγή: skai.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x