Επικαιρότητα

Επίθεση των ΜΑΤ με χημικά στη μεγάλη συναυλία του Θανάση Παπακωνσταντίνου στο ΑΠΘ!

Λίγο μετά τα μεσάνυχτα, δυνάμεις των ΜΑΤ επιτέθηκαν με δακρυγόνα και κρότου λάμψης, με σκοπό να σταματήσουν τη συναυλία του Θανάση Παπακωνσταντίνου μέσα στο ΑΠΘ όπου βρίσκονταν 5 χιλ. άτομα.

Λίγο μετά τα μεσάνυχτα, δυνάμεις των ΜΑΤ επιτέθηκαν με δακρυγόνα και κρότου λάμψης, με σκοπό να σταματήσουν τη συναυλία του Θανάση Παπακωνσταντίνου μέσα στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης. Περίπου 5.000 άτομα βρίσκονταν εκείνη την ώρα στον χώρο του Πανεπιστημίου, με την κατάσταση να γίνεται αποπνικτική.

Αυτήν την ώρα, όπως μεταφέρει ο δημοσιογράφος, Χρήστος Αβραμίδης, το Πανεπιστήμιο θυμίζει στρατόπεδο, με ΜΑΤ να βρίσκονται σε κάθε σημείο, ενώ χιλιάδες κόσμου τράπηκαν σε φυγή μετά τη ρίψη χημικών από την αστυνομία μέσα στο πλήθος. Κόσμος ωστόσο παραμένει συγκεντρωμένος.

Μετά την επίθεση, ο Θανάσης Παπακωνσταντίνου, ο Δημήτρης Μυστακίδης και οι μουσικοί ξαναβγήκαν στη σκηνή και τραγούδησαν μαζί με τον κόσμο που είχε μείνει.







Τα γεγονότα σχολίασε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Νάσος Ηλιόπουλος: « Η επίθεση της αστυνομίας με χημικά δείχνει τον επικίνδυνο δρόμο που ακολουθεί το καθεστώς Μητσοτάκη. Σε ένα ντελίριο αυταρχισμού, θέτουν σε κίνδυνο την σωματική ακεραιότητα του συγκεντρωμένου κόσμου»



Πηγή: thepressproject.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x