Επικαιρότητα

Παπαχριστόπουλος: Θα παραδώσω την έδρα αφού ψηφίσω τη συμφωνία των Πρεσπών

Ο βουλευτής των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Θανάσης Παπαχριστόπουλος, ξεκαθάρισε με σημερινές του δηλώσεις ότι θα ψηφίσει τη συμφωνία των Πρεσπών και στη συνέχεια θα παραδώσει την έδρα του.
Google Προσθέστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Ο βουλευτής των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Θανάσης Παπαχριστόπουλος, ξεκαθάρισε με σημερινές του δηλώσεις ότι θα ψηφίσει τη συμφωνία των Πρεσπών και στη συνέχεια θα παραδώσει την έδρα του.

«Δεν άλλαξα κόμμα, εδώ είμαι και θα είμαι μέχρι τέλους. Θα παραδώσω την έδρα μου αφού ψηφίσω τη συμφωνία των Πρεσπών», είπε χαρακτηριστικά μιλώντας στον ΑΝΤ1 και συνέχισε: «Δεν μου την έχει ζητήσει κανείς, είναι θέμα ηθικής τάξης, δικό μου».

«Δεν βάζω ποτέ καμία κομματική γραμμή πάνω από το καλό της χώρας», εξήγησε στη συνέχεια ο κ. Παπαχριστόπουλος, ενώ απαντώντας σε ερώτηση για το αν θα είναι υποψήφιος με τον ΣΥΡΙΖΑ στις επόμενες κοινοβουλευτικές εκλογές απάντησε αινιγματικά:

«Όταν παραδόσεις την έδρα σου, είσαι απλώς πολίτης. Έχεις δώσει την έδρα πίσω στο κόμμα που βγήκες και καλά κάνεις. Ένας απλός πολίτης έχει δικαίωμα να κάνει ό,τι θέλει να κάνει».

Πηγή: kathimerini.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x