Επικαιρότητα

Παραπέμπεται στην δικαιοσύνη ο Δήμαρχος Κύμης-Αλιβερίου

Ενώπιον της Δικαιοσύνης θα βρεθεί σήμερα Τρίτη 28 Ιανουαρίου ο Δήμαρχος Κύμης-Αλιβερίου, Δημήτρης Θωμάς, που κατηγορείται για επίθεση ενάντια σε Δημοτικό Σύμβουλο της αντιπολίτευσης.

Αντιμέτωπος με την δικαιοσύνη θα έρθει σήμερα ο Δημήτρης Θωμάς, Δήμαρχος Κύμης-Αλιβερίου, ύστερα από μήνυση που κατέθεσε εναντίον του ο Βαγγέλης Μπελιάς , δημοτικός σύμβουλος της αντιπολίτευσης.

Ο Δήμαρχος κατηγορείται για επίθεση και ρίψη ποτηριού, εναντίον του δημοτικού συμβούλου, εντός της αίθουσας του Δημοτικού Συμβουλίου. Το περιστατικό είχε συμβεί στις 29 Ιανουαρίου 2009, κατόπιν έντονης αντιπαράθεσης μεταξύ των δύο ανδρών.
«Ευτυχώς το ποτήρι πέρασε ξυστά από το πρόσωπο μου και έπεσε στον τοίχο» ανέφερε ο Βαγγέλης Μπελιάς, ο οποίος να σημειωθεί ότι κατηγορείται για εξύβριση, μετά από μήνυση που κατέθεσε εναντίον του ο Δημήτρης Θωμάς.

Επιμέλεια: Τέτα Πατουχέα

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x