Επικαιρότητα

Παρέμβαση εισαγγελέα για την καταγγελία του αστυνομικού περί απειλών σε έρευνες για οπαδική βία

O αστυνομικός κατήγγειλε περιστατικά βίας που έχουν πέσει στην αντίληψη του αλλά και τον τρόπο που λειτουργούσαν οι ομάδες σε ρόλο «συνεργού».

«Ενημερώθηκε ο Προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης και με εντολή του συγκεντρώθηκε σχετικό υλικό το οποίο θα αποσταλεί άμεσα για ποινική αξιολόγηση», αναφέρει σε ανακοίνωση της η ΕΛΑΣ για την καταγγελία που προέβη ανώνυμα στο Metropolis 95.5 ένας ενεργός αστυνομικός της Υποδιεύθυνσης Αθλητικής Βίας, ο οποίος κατήγγειλε περιστατικά βίας που έχουν πέσει στην αντίληψη του αλλά και τον τρόπο που λειτουργούσαν οι ομάδες σε ρόλο «συνεργού».

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Σχετικά με ηχητικό απόσπασμα ραδιοφωνικής συνέντευξης σε σταθμό της Θεσσαλονίκης, που περιέχει δηλώσεις ατόμου το οποίο επικαλείται ότι φέρει την ιδιότητα του αστυνομικού και αναπαράγεται στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, από την Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης ανακοινώνεται ότι ενημερώθηκε ο Προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης και με εντολή του συγκεντρώθηκε σχετικό υλικό το οποίο θα αποσταλεί άμεσα για ποινική αξιολόγηση».

Μαχαίρι, τσεκούρι και αμέτρητα λοστάρια εντόπισε η ΕΛ.ΑΣ στον σύνδεσμο του ΠΑΟΚ στην Ομόνοια (pics)


Kοντάρια, καδρόνια, μαχαίρι, τσεκούρι, φωτοβολίδες, καπνογόνα βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μεταξύ άλλων στις αστυνομικές έρευνες που πραγματοποιήθηκαν σε (4) γραφεία συνδέσμων οπαδών αθλητικών σωματείων στην Αθήνα.

Οι έρευνες της Αστυνομίας στην Αθήνα έρχονται σε συνέχεια των ερευνών στην Θεσσαλονίκη, μετά την δολοφονική επίθεση σε βάρος τους άτυχου 19χρονου Άλκη.

Πηγή: skai.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x