Επικαιρότητα

Πάρκο στη μνήμη του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη στα Χανιά ετοιμάζει η οικογένειά του

Ήταν η επιθυμία του.

Την προοπτική δημιουργίας περιβαλλοντικού πάρκου σε ορεινό σημείο των Χανίων, που θα φέρει το όνομα «Κωνσταντίνος Μητσοτάκης», συζήτησαν σήμερα σε συνάντησή τους, η θυγατέρα του εκλιπόντα πρώην πρωθυπουργού Κατερίνα Μητσοτάκη, με τον αντιπεριφερειάρχη Απόστολο Βουλγαράκη.

Η κ. Μητσοτάκη ζήτησε τη συνδρομή της αντιπεριφέρειας για τη δημιουργία του πάρκου, κάνοντας γνωστό ότι το κόστος θα αναλάβει η οικογένεια, μέσω του ιδρύματος «Κωνσταντίνος Μητσοτάκης».

Αμέσως μετά τη συνάντηση η κ. Μητσοτάκη δήλωσε: «Ήταν μια πρώτη συνάντηση, δεν έχουμε ακόμα καταλήξει στο σημείο πού θα δημιουργηθεί το πάρκο.

Η δημιουργία του ήταν μια από τις επιθυμίες του πατέρα μας».

Πηγή: Iefimerida.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x