Επικαιρότητα

Αιχμές ΠΑΣΟΚ για Λοβέρδο: «Έχει κοινές αγωνίες με Οικονόμου και Σκέρτσο»

«Είναι πολιτικά παράδοξο ο Ανδρέας Λοβέρδος να έχει κοινές αγωνίες με τον Γιάννη Οικονόμου και τον Άκη Σκέρτσο».

Με αιχμές απαντούν στελέχη του ΠΑΣΟΚ σε δήλωση του Ανδρέα Λοβέρδου αναφορικά με όσα είπε ο Νίκος Ανδρουλάκης για τις επιλογές του κόμματος για τη θέση του πρωθυπουργού στο μετεκλογικό τοπίο.

Στελέχη της Χαριλάου Τρικούπη σχολίασαν: «Είναι πολιτικά παράδοξο ο Α. Λοβέρδος να έχει κοινές αγωνίες με τον Γ. Οικονόμου και τον Α. Σκέρτσο».

Νωρίτερα, ο Α. Λοβέρδος, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, είπε ότι «όταν πάμε στις εκλογές και απορρίπτουμε πρόσωπα, πρέπει και να προτείνουμε πρόσωπα για να έχουν ξεκάθαρη εικόνα οι πολίτες». Ο ίδιος τόνισε ότι είναι στη «διακριτική ευχέρεια» του Ν. Ανδρουλάκη να πει προ των εκλογών ποιον προτείνει για πρωθυπουργό. Και πρόσθεσε ότι «καταρχάς, το ΠΑΣΟΚ έχει αρχηγό, άρα όποιος το ψηφίζει το ψηφίζει για να είναι και ηγέτης χώρας».

«Όχι» Ανδρουλάκη σε μη πολιτικό πρόσωπο


«Δεν μπορεί να μην είναι πολιτικό πρόσωπο» στη θέση του πρωθυπουργού, δήλωσε χθες ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Νίκος Ανδρουλάκης σε συνέντευξη που παραχώρησε στην ΕΡΤ, βάζοντας τέλος στα σενάρια ότι προωθεί λύση προσώπου εκτός πολιτικής.

Μάλιστα, απέδωσε τα σχετικά σενάρια στο Μαξίμου με στόχο, όπως είπε, να ενοχοποιηθεί η πρότασή του. «Εγώ, λοιπόν, απαντώ σε αυτά τα σενάρια με έναν τρόπο: Πολιτικά πρόσωπα τα οποία θα μπορούν να εκφράσουν το φιλόδοξο αυτό προγραμματικό σχέδιο», τόνισε, υπογραμμίζοντας ότι η επιλογή των πολιτικών προσώπων θα εξαρτηθεί «από τη δύναμη των κομμάτων».

Οικονόμου: Πολιτικά εξωφρενική και θεσμικά ασεβής η θέση



Το ψηφίστε και ο πρωθυπουργός θα είναι ο «άγνωστος Χ» δεν είναι σοβαρή και υπεύθυνη πολιτική στάση, τόνισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου, ερωτηθείς στο πλαίσιο της ενημέρωσης των δημοσιογράφων για τα όσα δήλωσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.

«Η θέση του κ. Ανδρουλάκη για τον πρωθυπουργό της χώρας, για τον άνθρωπο που θα βρίσκεται στο τιμόνι της χώρας την επόμενη περίοδο, εκτός του ότι συνιστά θεσμική ασέβεια, είναι και πολιτικά εξωφρενική. Ο κ. Ανδρουλάκης, ούτε λίγο ούτε πολύ, τι λέει; Ψηφίστε με και πρωθυπουργός της χώρας θα είναι ο άγνωστος Χ», είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος

Απάντηση ΠΑΣΟΚ



«Το σύστημα Μητσοτάκη αντιδρά λυσσαλέα, γιατί μοναδικός του στόχος είναι η διατήρηση της εξουσίας», σημείωσε ο εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ, Δημήτρης Μάντζος, σχολιάζοντας τις δηλώσεις Οικονόμου και Σκέρτσου αναφορικά με τη συνέντευξη Ανδρουλάκη.

Πηγή: Η Καθημερινή

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x