Επικαιρότητα

Νύχτα βγαλμένη από… Σικάγο στην Αθήνα: Μακελειό στα Πατήσια, πυροβολισμοί στους Αγίους Αναργύρους!

Σοκάρουν οι λεπτομέρειες από τους πυροβολισμούς στα Κάτω Πατήσια, ενώ δεύτερο περιστατικό ακολούθησε στους Αγίους Αναργύρους!

Νύχτα βγαλμένη από… Σικάγο η αποψινή (2/7) στην Αθήνα!

Μετά το συμβάν με πυροβολισμούς στα Κάτω Πατήσια, δεύτερο περιστατικό ακολούθησε στους Αγίους Αναργύρους, με πληροφορίες να αναφέρουν πως ένας ένοπλος έπεσε νεκρός από πυρά αστυνομικών!

Αναφορικά με το πρώτο περιστατικό, λίγο μετά τις 21:30, σε πρατήριο καυσίμων στα Κάτω Πατήσια, στη συμβολή των οδών Γεωργίου Νάζου και Κουρτίδου, ξεκίνησε ένας άγριος καυγάς μεταξύ των οδηγών δύο αυτοκινήτων, που φαίνεται ότι συγκρούστηκαν!

Κατά τη διάρκεια του καυγά, λοιπόν, ο οδηγός του ενός αυτοκινήτου τράβηξε όπλο και πυροβόλησε εναντίον του άλλου άνδρα, με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει σοβαρά. Ο συνοδηγός στο όχημα, που δέχθηκε τους πυροβολισμούς, το έβαλε στα πόδια πανικόβλητος, με αποτέλεσμα μέσα στον πανικό του να τον χτυπήσει διερχόμενο αυτοκίνητο! Ο ένοπλος εξαφανίστηκε από το σημείο, ενώ οι δύο άνδρες έχουν μεταφερθεί τραυματισμένοι στο νοσοκομείο Παμμακάριστος.

Λίγο μετά, στους Αγίους Αναργύρους, ένας ένοπλος προσπάθησε να ληστέψει πρατήριο υγρών καυσίμων στη λεωφόρο Δημοκρατίας. Στο σημείο βρέθηκε διερχόμενο περιπολικό, με αποτέλεσμα να ακολουθήσει ανταλλαγή πυροβολισμών. Ο δράστης κατά πληροφορίες έπεσε νεκρός από τα πυρά, ενώ τραυματίστηκαν δύο αστυνομικοί, ό ένας στο πόδι και ο άλλος στον θώρακα. Στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο, όπου έχουν μεταφερθεί οι δύο τραυματίες αστυνομικοί, έχει μεταβεί ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος, και ο αρχηγός της αστυνομίας.

Όπως αναφέρει η ΕΛ.ΑΣ. τα δύο περιστατικά δεν έχουν κάποια σχέση μεταξύ τους, ενώ αναζητείται ο ένοπλος, που άνοιξε πυρ στα Κάτω Πατήσια.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x