Επικαιρότητα

Πάτρα: Αγοράκι 2,5 ετών έπεσε από μπαλκόνι – Την πτώση ανέκοψε δέντρο σώζοντάς του τη ζωή

Ένα δέντρο έσωσε τη ζωή παιδιού 2,5 ετών που έπεσε από μπαλκόνι στην Πάτρα.
Google Προσθέστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Συναγερμός σήμανε το πρωί της Δευτέρας στην Παραλία Πατρών, όταν ένα παιδί ηλικίας μόλις 2,5 ετών έπεσε από μπαλκόνι, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, την πτώση του μικρού παιδιού ανέκοψε δέντρο που βρισκόταν στο σημείο, με αποτέλεσμα να περιοριστεί η σφοδρότητα της πρόσκρουσης.

Άμεσα κινητοποιήθηκαν οι αρμόδιες υπηρεσίες και το παιδί μεταφέρθηκε αρχικά στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο Παίδων της Πάτρας.

Στη συνέχεια κρίθηκε απαραίτητη η διακομιδή του στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Πατρών στο Ρίο, προκειμένου να υποβληθεί σε περαιτέρω εξετάσεις.

Οι μέχρι στιγμής πληροφορίες αναφέρουν ότι η ζωή του 2,5 ετών παιδιού δεν διατρέχει κίνδυνο, ενώ οι γιατροί συνεχίζουν τον απαραίτητο έλεγχο της κατάστασής του.

Οι ακριβείς συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε η πτώση διερευνώνται.

Πηγή: skai.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x