Επικαιρότητα

Πάτρα: Βρέφος 19 ημερών πέθανε στο κρεβάτι που κοιμόταν με τη μητέρα του

Η νεαρή μητέρα αντιλήφθηκε κάποια στιγμή ότι το βρέφος δεν ανέπνεε και ειδοποίησε την Αστυνομία.
Google Προσθέστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Ενα βρέφος 19 ημερών έχασε τη ζωή του μάλλον από παθολογικά αίτια που απομένει να επιβεβαιωθούν από τη νεκροψία-νεκροτομή.

Το θλιβερό περιστατικό σύμφωνα με την εφημερίδα Πελοπόννησος, συνέβη μιάμιση ώρα μετά τα μεσάνυχτα του Σαββάτου σε οικία της Κάτω Αχαΐας, την ώρα που η 21χρονη μητέρα κοιμόταν με το μωρό στο ίδιο κρεβάτι.

Η νεαρή μητέρα αντιλήφθηκε κάποια στιγμή ότι το βρέφος δεν ανέπνεε και ειδοποίησε την Αστυνομία. Εκλήθη, παράλληλα, το ΕΚΑΒ και το μωρό διακομίστηκε στο Κέντρο Υγείας Κάτω Αχαΐας όπου δυστυχώς διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Το νεογνό γεννήθηκε την 1η Ιουνίου και επί 7 ημέρες ήταν σε θερμοκοιτίδα με σοβαρή λοίμωξη, ενώ την Δευτέρα 27 Ιουνίου επρόκειτο να υποβληθεί σε ενδοσκόπηση κρανίου.

Ολες οι λεπτομέρειες της τραγικής απώλειας διερευνήθηκαν από το Αστυνομικό τμήμα Αχαΐας και σύμφωνα με βάσιμες, διασταυρωμένες και σαφείς ενδείξεις τα αίτια του θανάτου έχουν σοβαρό παθολογικό υπόστρωμα.

Πηγή: Πελοπόννησος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x