Επικαιρότητα

Παυλάκης-ΣΚΑΙ: Η Ελλάδα κινδυνεύει να γίνει Πορτογαλία - Τριπλασιασμός κρουσμάτων με άνοιγμα τώρα

Σημείωσε πως μπορούν να ανοίξουν κάποιες δραστηριότητες αλλά μόνο σε εξωτερικούς χώρους.
Google Προσθέστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 ως προτιμώμενη πηγή στο Google

«Αν ανοίξουμε πρόωρα μπορεί να τριπλασιαστούν τα κρούσματα » ανέφερε μεταξύ άλλων ο ερευνητής στο Εθνικό Ινστιτούτο καρκίνου των ΗΠΑ, Γιώργος Παυλάκης μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ. 

Όπως εξήγησε θα πρέπει να γίνει προσπάθεια να φανεί πρώτα αν το επιδημικό κύμα αρχίζει να χαμηλώνει και τότε σιγά σιγά να αρχίσει μια αποσυμπίεση. 

Τόνισε πως τα μέτρα που υπάρχουν αυτή την στιγμή δουλεύουν και ότι η Ελλάδα μπορεί να γίνει Πορτογαλία αν ανοίξει απρόσεχτα.

Όπως ανέφερε στην Πορτογαλία «άνοιξαν μια βδομάδα παραπάνω από την Ελλάδα και είχαν φοβερό επιδημικό κύμα με αποτέλεσμα να τραβήξουν μεγάλο κύμα που είδαν και έπαθαν να το κατεβάσουν. Η Ελλάδα κινδυνεύει να πάθει το ίδιο».

Σημείωσε πως μπορούν να ανοίξουν κάποιες δραστηριότητες αλλά μόνο σε εξωτερικούς χώρους.

Παράλληλα, υπογράμμισε πως το τρίτο κύμα στην Ελλάδα έχει κρατηθεί πολύ χαμηλά.

Πηγή: skai.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x