Επικαιρότητα

Την προσέλαβε για να του καθαρίσει το σπίτι και τη βίασε - Διαφεύγει της σύλληψης ο δράστης!

Ακόμα ένα φρικιαστικό περιστατικό έρχεται στο φως, καθώς 50χρονη γυναίκα προσελήφθη για να καθαρίσει το σπίτι και τελικά έπεσε θύμα βιασμού.

Τα απίστευτα περιστατικά κάθε είδους βίας στη χώρα μας συνεχίζονται, με το τελευταίο περιστατικό να έρχεται από την περιοχή των Κάτω Πετραλώνων, καθώς ένας ένοικος πολυκατοικίας προσέλαβε μία υπάλληλο για να του καθαρίσει το σπίτι και η άτυχη γυναίκα έπεσε θύμα βιασμού.

Όπως υποστήριξε η 50χρονη, ο άντρας την προσέλαβε για να του καθαρίσει το σπίτι κι όταν έφτασε στο σημείο το πρωί του Σαββάτου για να αρχίσει την εργασία της, αυτός την εγκλώβισε, την κακοποίησε και τελικά τη βίασε, κρατώντας την αιχμάλωτη 3-4 ώρες.

Σε κάποιο σημείο εκείνη μπόρεσε να ξεφύγει και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, καταγγέλλοντας φυσικά την αποτρόπαια πράξη, ωστόσο η Αστυνομία όταν έφτασε στο σπίτι, στην οδό Συμμαχιδών 11 και έκανε έφοδο στο διαμέρισμα, δεν βρήκε κανένα.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες υπάρχουν δύο βασικοί υπόπτοι, με τις Αρχές να έχουν εξαπολύσει κυνηγητό για τον εντοπισμό του δράστη. Αξίζει να σημειωθεί πως όταν μαθεύτηκε στην περιοχή το περιστατικό, πλήθος κόσμου είχε μαζευτεί έξω από το σπίτι, ώστε να εκφράσει την οργή του για ακόμα ένα τραγικό συμβάν στη χώρα μας.


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x