Επικαιρότητα

Πέτρος Φιλιππίδης: Η Ελπίδα Νίνου διαψεύδει ότι παίρνουν διαζύγιο

Τις φήμες πως παίρνουν διαζύγιο διέψευσαν οι δικηγόροι της οικογένειας του Πέτρου Φιλιππίδη.
Google Προσθέστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Κατηγορηματικά διέψευσαν οι δικηγόροι της οικογένειας του Πέτρου Φιλιππίδη πως η σύζυγός του, Ελπίδα Νίνου, έχει κινήσει τις διαδικασίες διαζυγίου από τον ηθοποιό που έχει προφυλακιστεί αντιμετωπίζοντας βαρύτατες κατηγορίες για βιασμό και δύο απόπειρες βιασμού.

Η σύζυγος του γνωστού ηθοποιού, τοποθετήθηκε δημόσια μέσω των συνηγόρων της οικογένειας, Μιχάλη Δημητρακόπουλου και Κικής Πακιρτζίδου. «Είναι απολύτως ανακριβής η πληροφορία, ότι δήθεν η σύζυγος του Πέτρου Φιλιππιδη, Ελπίδα Νίνου, “προχωράει στο διαζύγιο”, η αλήθεια είναι ότι βρίσκεται πάντα δίπλα στον άντρα της, πιστεύοντας στην αθωότητα του», ανέφεραν οι δικηγόροι.

Η Ελπίδα Νίνου, που επισκέπτεται τακτικά τον σύζυγό της στις φυλακές Τρίπολης, αντέδρασε έτσι σε δημοσίευμα πως ο ηθοποιός εκτός από την δικαστική διαμάχη που έχει μπροστά του, φέρεται να προχωρά και σε διαζύγιο με την ίδια.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x