Επικαιρότητα

Μήνυση κατά του γιατρού της Τζωρτζίνας, Ανδρέα Ηλιάδη, κατέθεσε η οικογένεια της Πισπιρίγκου

Με τη μήνυση κατά του γιατρού κινούνται η αδερφή της 33χρονης, Δήμητρα, η μητέρα της Ελένη, ο πατριός και θείος της.
Google Προσθέστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Μήνυση σε βάρος του γιατρού της Τζωρτζίνας και διευθυντή της ΜΕΘ Παίδων του νοσοκομείου Πατρών, Ανδρέα Ηλιάδη, κατέθεσε η οικογένεια της Ρούλας Πισπιρίγκου, η οποία κατηγορείται για τον θάνατο των τριών παιδιών της.

Σύμφωνα με το Pelop.gr, σήμερα το πρωί η μητέρα και η αδελφή της Ρούλας βρέθηκαν στα δικαστήρια της Πάτρας ώστε να καταθέσουν αυτοπροσώπως τη μήνυση κατά του κ. Ηλιάδη με αφορμή τις δημόσιες δηλώσεις του πως η οικογένεια δεν επισκεπτόταν την 9χρονη, όσο νοσηλευόταν στη ΜΕΘ.

«Εμείς – και οι δύο οικογένειες – ήμασταν κάτω στο γρασίδι, αφού ο κ. Ηλιάδης μας έδιωχνε από πάνω και μας έλεγε, ότι εκεί δεν είναι πανηγύρι να κάθεστε όλοι απέξω», ισχυρίζονται σύμφωνα με την εφημερίδα Πελοπόννησος.

Με τη μήνυση κατά του γιατρού κινούνται η αδερφή της 33χρονης, Δήμητρα, η μητέρα της Ελένη, ο πατριός και θείος της.

Πηγή: skai.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x