Μπορεί να μην τους έπιανε το μάτι, αλλά η 25χρονη ιδιοκτήτρια του καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος στο Μεσολόγγι είδε τους τρεις πιτσιρικάδες που το διέρρηξαν αργά το βράδυ της Παρασκευής και αποπειράθηκαν να κλέψουν διάφορα αντικείμενα!
Οι τρεις επίδοξοι διαρρήκτες ηλικίας 16, 15 και 13 χρόνων το έβαλαν στα πόδια, αλλά με την περιγραφή τους που έδωσε η κοπέλα στην Άμεση Δράση, εντοπίστηκαν από αστυνομικούς της Ασφαλείας που περιπολούσαν και συνελήφθησαν τα ξημερώματα του Σαββάτου. Σε βάρος των ανήλικων σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα κλοπής και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Μεσολογγίου μαζί με τους γονείς του 15χρονου και του 13χρονου, οι οποίοι συνελήφθησαν για παραμέληση της εποπτείας τους.
*** Ένα άλλο ανήλικο παιδί, μόλις 12 χρόνων, «βούτηξε» μια… ηλεκτρική σκούπα από τον εξωτερικό χώρο καταστήματος ηλεκτρικών ειδών του Αγρινίου! Ωστόσο, έγινε αντιληπτό από τον 62χρονο ιδιοκτήτη που κάλεσε την Άμεση Δράση. Το αγόρι εντοπίστηκε λίγο αργότερα, η σκούπα αποδόθηκε στον 62χρονο και ο μικρός προσήχθη στην Ασφάλεια. Εκεί σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή σε βάρος του και για πλημμελή εποπτεία ανηλίκων σε βάρος των γονέων του και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αγρινίου, που του άσκησε δίωξη και έδωσε προφορική εντολή να αφεθεί ελεύθερος.
Πηγή: protothema.gr
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






