Επικαιρότητα

Πλαταμώνας: Κολόνα φωτισμού έπεσε σε 6χρονο παιδί - Διεκομίσθη στο «Παπαγεωργίου»

Το παιδί φέρεται να τραυματίστηκε ελαφρά και είναι καλά στην υγεία του - Πώς έγινε το ατύχημα.

Ένα 6χρονο παιδί τραυματίστηκε, ευτυχώς ελαφρά, σήμερα το μεσημέρι στην ιδιωτική μαρίνα Πλαταμώνα στην Πιερία.

Σύμφωνα με το voria, το παιδί έπαιζε στην ευρύτερη περιοχή και όταν επιχείρησε να ανέβει σε κολόνα φωτισμού, η κολόνα έπεσε με αποτέλεσμα να χτυπήσει τον 6χρονο.

Το παιδί μεταφέρθηκε αρχικά στο Γενικό Νοσοκομείο Κατερίνης και στη συνέχεια διεκομίσθη στο Νοσοκομείο Παπαγεωργίου στη Θεσσαλονίκη. Πληροφορίες αναφέρουν πως έχει τις αισθήσεις του, είναι καλά στην υγεία του και δεν διατρέχει κάποιο κίνδυνο.

Την προανάκριση για το περιστατικό έχει αναλάβει η οικεία λιμενική αρχή. Στα σενάρια που εξετάζονται είναι η πιθανή φθορά ή ελλιπής συντήρηση της κολόνας.

Πηγή: skai.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x