Επικαιρότητα

Πλήθος κόσμου στην κηδεία του Παύλου Φύσσα στο Σχιστό

Βαρύ είναι το κλίμα στο νεκροταφείο του Σχιστού όπου πραγματοποιείται η κηδεία του 34χρονου Παύλου Φύσσα, που δολοφονήθηκε χθες στο Κερατσίνι από τον 45χρονο Γιώργο Ρουπακιά.

Πλήθος κόσμου βρίσκεται αυτή την ώρα στο Σχιστό για να πει το τελευταίο αντίο στον Παύλο, που βρήκε το θάνατο από τον Χρυσαυγίτη Γιώργο Ρουπακιά.

Η παρουσία της αστυνομίας είναι διακριτική, ενώ η στάση απέναντι στους δημοσιογράφους που βρίσκονται εκεί για να καλύψουν την κηδεία είναι ιδιαίτερα αρνητική.

Ο πατέρας του 34χρονου είναι πάνω από το λευκό φέρετρο του γιου του, ενώ δίπλα του στέκεται η γυναίκα του και μία νεαρή, που σύμφωνα με πληροφορίες είναι η κοπέλα του θύματος.
Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, παρατηρήθηκε ένταση καθώς υπήρξε ξυλοδαρμός δημοσιογράφου, ο οποίος τράβαγε φωτογραφίες και πλάνα.

Τη δολοφονία του θύματος ομολόγησε ο ίδιος ο Γιώργος Ρουπακιάς, αφού συνελήφθη από μία γυναίκα αστυνομικό. Ωστόσο, αν και παραδέχθηκε ότι είναι μέλος της Χρυσής Αυγής, και ότι επισκεπτόταν τα γραφεία της έως και 10 φορές το μήνα, άλλαξε την αρχική του κατάθεση.

Πηγή: Protothema.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x