Αρχικά γενικά αίθριος καιρός τη Δευτέρα, αλλά βαθμιαία θα επιδεινωθεί με βροχές στη Δυτική, Κεντρική και Βόρεια Ελλάδα. Ασθενείς νότιοι άνεμοι στο Αιγαίο. Τοπικά περιορισμένη θα είναι η ορατότητα στα ηπειρωτικά τις πρωινές ώρες.
Αττική
Γενικά αίθριος καιρός τη Δευτέρα στο Λεκανοπέδιο Αττικής. Τοπικά περιορισμένη θα είναι η ορατότητα τις πρωινές ώρες. Μεταβλητοί άνεμοι 2 με 4 Μποφόρ. Η θερμοκρασία στην Αθήνα θα κυμανθεί από 16 έως 31 βαθμούς Κελσίου.
Θεσσαλονίκη
Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες τη Δευτέρα στο νομό Θεσσαλονίκης. Τοπικά περιορισμένη θα είναι η ορατότητα τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί ασθενείς και βαθμιαία νοτιοανατολικοί από 3 έως 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία στη συμπρωτεύουσα θα κυμανθεί από 15 έως 27 βαθμούς Κελσίου.
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






