Επικαιρότητα

Πρόγνωση καιρού Παρασκευής, 24 Ιανουαρίου

Ομπρέλα στο χέρι! Βροχές αρχικά στα δυτικά που βαθμιαία θα ενταθούν, θα εκδηλωθούν καταιγίδες και θα επεκταθούν ανατολικότερα. Νοτιοανατολικοί άνεμοι μέχρι 8 Μποφόρ στο Αιγαίο.

Βροχές από τα δυτικά, όπου το βράδυ τα φαινόμενα θα ενταθούν, ενώ θα εκδηλωθούν και καταιγίδες που θα επεκταθούν ανατολικότερα. Παρόμοιος ο καιρός το Σάββατο, με πτώση της θερμοκρασίας. Χιονοπτώσεις στα βουνά και στα ημιορεινά της βορειοδυτικής Ελλάδας.

Αττική

Λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και από το απόγευμα θα σημειωθούν τοπικές βροχές. Τα φαινόμενα από το απόγευμα θα ενταθούν και το βράδυ θα εκδηλωθούν και καταιγίδες, κυρίως στα δυτικά και νότια προάστια. Αρχικά μεταβλητοί άνεμοι 3-4, αλλά αργότερα θα στραφούν σε νοτιοανατολικούς 4-6 Μποφόρ. Η θερμοκρασία στην Αθήνα θα κυμανθεί από 5 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη

Λίγα σύννεφα το πρωί. Από το μεσημέρι, όμως θα πυκνώσουν και θα βρέξει. Το βράδυ θα ξεσπάσει καταιγίδα. Αρχικά μεταβλητοί άνεμοι 3-4 που αργότερα θα στραφούν σε ανατολικούς-νοτιοανατολικούς 4-5 Μποφόρ. Η θερμοκρασία στη συμπρωτεύουσα θα κυμανθεί από 5 έως 14 βαθμούς Κελσίου.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x