Επικαιρότητα

Πρόγνωση καιρού Τετάρτης, 9 Οκτωβρίου

Τετάρτη, με ζέστη και υγρασία. Τοπικές βροχές στα δυτικά, τα κεντρικά και τα βόρεια. Καταιγίδες στα βορειοδυτικά. Νοτιάδες μέχρι 5 Μποφόρ στα πελάγη. Σε νέα άνοδο ο υδράργυρος.

Τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες την Τετάρτη στη δυτική χώρα και πρόσκαιρα στα κεντρικά στα κεντρικά και νότια ηπειρωτικά. Νεφώσεις στην υπόλοιπη Ελλάδα.

Νότιοι άνεμοι 3-5 Μποφόρ στα ανατολικά. Βόρειοι-βορειοανατολικοί στα ανατολικά με την ίδια ένταση.

Αττική

Αρχικά ηλιοφάνεια, γρήγορα, όμως, θα αναπτυχθούν αραιές νεφώσεις που μετά το μεσημέρι θα πυκνώσουν, οπότε δεν αποκλείεται να βρέξει. Βόρειοι-βορειοανατολικοί άνεμοι 3-4 Μποφόρ, αλλά από το μεσημέρι θα στραφούν σε νότιους-νοτιοανατολικούς με την ίδια ένταση. Η θερμοκρασία στην Αθήνα θα κυμανθεί από 14 έως 24 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη

Νεφώσεις με τοπικές βροχές και πιθανόν καταιγίδες,. Οι άνεμοι θα πνέουν από νοτιοανατολικές διευθύνσεις 3-4 Μποφόρ. Η θερμοκρασία στη συμπρωτεύουσα θα κυμανθεί από 14 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x