Επικαιρότητα

Πρωθυπουργός Πολωνίας: «Δεν αποκλείουμε το ενδεχόμενο η πυραυλική επίθεση να ήταν σκόπιμη πρόκληση»

Ο Ματέους Μοραβιέτσκι άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο ο πύραυλος που έπεσε σε πολωνικό έδαφος να είναι αποτέλεσμα πρόκλησης

Ανοιχτό το ενδεχόμενο ο πύραυλος που έπεσε σε πολωνικό έδαφος να είναι αποτέλεσμα πρόκλησης από τη ρωσική πλευρά, άφησε ο πρωθυπουργός της Πολωνίας, Ματέους Μοραβιέτσκι.

«Δεν μπορούμε να αποκλείσουμε ότι ο βομβαρδισμός της ουκρανικής υποδομής κοντά στα σύνορα ήταν μια σκόπιμη πρόκληση που έγινε με την ελπίδα ότι θα μπορούσε να προκύψει μια τέτοια κατάσταση» δήλωσε χαρακτηριστικά ο πρωθυπουρός της Πολωνίας.

Νωρίτερα, ο γενικός γραμματέας του ΝΑΤΟ, Γενς Στόλτενμπεργκ τόνισε στη συνέντευξη Τύπου ότι δεν υπάρχει καμία ένδειξη ότι η πτώση του πυραύλου ήταν αποτέλεσμα σκόπιμης ενέργειας από την πλευρά του Κιέβου και πρόσθεσε πως δεν υπάρχει καμία ένδειξη ότι η Ρωσία θα επιτεθεί σε χώρα μέλος του ΝΑΤΟ.

Πηγή: skai.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x