Ένα φαινόμενο που ήρθε από τη Νέα Υόρκη που δεν είναι απλώς μια ακόμα μόδα που έχει ημερομηνία λήξης, αλλά ένα case study για το πώς η απλότητα, όταν εκτελείται σωστά, γίνεται επιτυχία. Η λογική είναι απλή: μια μπάλα μοσχαρίσιου κιμά «σπάει» πάνω στην καυτή πλάκα. Συνήθως σκεπάζεται από μια ή περισσότερες φέτες τυρί – cheddar ή american cheese – και πολλές φορές από πολύ λεπτές φέτες καραμελωμένου κρεμμυδιού.
Για να διαβάσεις όλο το άρθρο στο newmoney κάνε κλικ στον σύνδεσμο: Πώς το smash burger έγινε η street food εμμονή της Αθήνας – Αυτά είναι τα τοπ 8
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






