Επικαιρότητα

Πώς το smash burger έγινε η street food εμμονή της Αθήνας – Αυτά είναι τα τοπ 8

Aν μέχρι χθες το κλασικό μπέρκερ ήταν ο βασιλιάς της αθηναϊκής γεύσης, σήμερα το στέμμα περνάει σε ένα υποείδος, το περιβόητο smash burger.

Ένα φαινόμενο που ήρθε από τη Νέα Υόρκη που δεν είναι απλώς μια ακόμα μόδα που έχει ημερομηνία λήξης, αλλά ένα case study για το πώς η απλότητα, όταν εκτελείται σωστά, γίνεται επιτυχία. Η λογική είναι απλή: μια μπάλα μοσχαρίσιου κιμά «σπάει» πάνω στην καυτή πλάκα. Συνήθως σκεπάζεται από μια ή περισσότερες φέτες τυρί – cheddar ή american cheese – και πολλές φορές από πολύ λεπτές φέτες καραμελωμένου κρεμμυδιού.

Για να διαβάσεις όλο το άρθρο στο newmoney κάνε κλικ στον σύνδεσμο: Πώς το smash burger έγινε η street food εμμονή της Αθήνας – Αυτά είναι τα τοπ 8

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x