Επικαιρότητα

Ραχόι προς Τσίπρα: Η ΕΕ έχει κανόνες και δεν μπορεί ο καθένας να φτιάχνει τους δικούς του

Άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο επίσκεψης στην Αθήνα έως τον Ιούνιο.

Μήνυμα στην ελληνική κυβέρνηση ότι η Ευρωπαϊκή Ένωση έχει τους κανόνες της και δεν μπορεί ο καθένας να φτιάχνει τους δικούς του έστειλε ο Ισπανός πρωθυπουργός Μαριάνο Ραχόι.

Παρόλα αυτά σε δηλώσεις του στο RNE ο κ. Ραχόι εξέφρασε την ευχή του η Ελλάδα να ξεπεράσει την κατάσταση στην οποία βρίσκεται.

Ο Ισπανός πρωθυπουργός πρόσθεσε, επίσης, ότι δεν έχει κανένα πρόβλημα να συναντηθεί με τον Έλληνα ομόλογό του επισημαίνοντας την τηλεφωνική επικοινωνία που είχαν όταν ο Αλέξης Τσίπρας τον κάλεσε για να τον συλληπηθεί για την αεροπορική τραγωδία της Germanwings.

Σημείωσε, δε, ότι αυτή η συνάντηση θα μπορούσε είτε να γίνει στην Αθήνα μέχρι τον Ιούνιο - αν και η ατζέντα του είναι βεβαρημένη - ή κατά τη διάρκεια της επόμενης Συνόδου Κορυφής.

Ερωτηθείς αν ο Έλληνας πρωθυπουργός στην τηλεφωνική επικοινωνία που είχαν με αφορμή την Germanwings του εξέφρασε τη συγγνώμη του για την κατηγορία σχηματισμού άξονα Ισπανίας-Πορτογαλίας κατά της ελληνικής κυβέρνησης, ο Ισπανός πρωθυπουργός απάντησε ότι ήταν μια συζήτηση για συλληπητήρια.

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x