Επικαιρότητα

O Ρούπερτ Μέρντοκ παντρεύεται για πέμπτη φορά στα 92 του χρόνια

Ο 92χρονος Μέρντοκ και η 66χρονη Σμιθ συναντήθηκαν τον περασμένο Σεπτέμβριο σε μια εκδήλωση στον αμπελώνα του στην Καλιφόρνια.

Ο μεγιστάνας των μέσων ενημέρωσης Ρούπερτ Μέρντοκ ανακοίνωσε τον αρραβώνα του με τη σύντροφό του Αν Λέσλι Σμιθ, πρώην εφημέριο της αστυνομίας του Σαν Φρανσίσκο.

Ο 92χρονος Μέρντοκ και η 66χρονη Σμιθ συναντήθηκαν τον περασμένο Σεπτέμβριο σε μια εκδήλωση στον αμπελώνα του στην Καλιφόρνια.

Ο επιχειρηματίας είπε στη New York Post: «Φοβόμουν να ερωτευτώ, αλλά ήξερα ότι αυτή θα ήταν η τελευταία μου φορά. Ας είναι, είμαι χαρούμενος».

Πρόσθεσε ότι έκανε πρόταση γάμου στην κυρία Σμιθ την Ημέρα του Αγίου Πατρικίου, σημειώνοντας ότι είναι «Ιρλανδός» κατά εν τέταρτο και τη στιγμή εκείνη είχε νευρικότητα.

«Για εμάς τους δύο είναι ένα δώρο από τον Θεό. Γνωριστήκαμε τον περασμένο Σεπτέμβριο», είπε στη New York Post η κ. Σμιθ και τόνισε: «Είμαι χήρα εδώ και 14 χρόνια».

Ο Ρούπερτ Μέρντοκ χώρισε με την τέταρτη σύζυγό του Τζέρι Χολ πέρυσι.

Ο Μέρντοκ, ο οποίος έχει έξι παιδιά από τους τρεις πρώτους γάμους του, συμπλήρωσε: «Και οι δύο ανυπομονούμε να περάσουμε το δεύτερο μισό της ζωής μας μαζί». Ο γάμος θα γίνει στα τέλη του καλοκαιριού.

Ο Μέρντοκ ήταν στο παρελθόν παντρεμένος με την Αυστραλή αεροσυνοδό Πατρίσια Μπούκερ, τη γεννημένη στη Σκωτία δημοσιογράφο Άννα Μαν και την κινεζικής καταγωγής επιχειρηματία Γουέντι Ντενγκ.

Πηγή: Kathimerini.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x