Επικαιρότητα

Ρωσία: Απαγορεύει την είσοδο στη χώρα για 200 Καναδούς

Το υπουργείο Εξωτερικών της Ρωσίας στην ανακοίνωσή του κατήγγειλε τη «ρωσοφοβική πολιτική» της κυβέρνησης του Καναδού πρωθυπουργού Τζάστιν Τριντό.
Google Προσθέστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Η Ρωσία ανακοίνωσε σήμερα ότι απαγορεύει την είσοδο στο έδαφός της σε 200 Καναδούς, μεταξύ των οποίων είναι ο υπουργός Υγείας Ζαν-Ιβ Ντικλός και ο πρόεδρος της τράπεζας CIBC, Βίκτορ Ντόντιγκ, σε απάντηση για παρόμοιες κυρώσεις που επέβαλε ο Καναδάς σε Ρώσους πολίτες.

Το υπουργείο Εξωτερικών της Ρωσίας στην ανακοίνωσή του κατήγγειλε τη «ρωσοφοβική πολιτική» της κυβέρνησης του Καναδού πρωθυπουργού Τζάστιν Τριντό.

Στον κατάλογο περιλαμβάνονται η εκπρόσωπος του Συντηρητικού κόμματος Σάρα Φίσερ, ο πρόεδρος-διευθύνων σύμβουλος της Telesat Canada, Ντάνιελ Γκόλντμπεργκ, ο πρόεδρος της Εκλογικής Επιτροπής Στεφάν Περό αλλά και πολλοί Καναδοί ουκρανικής καταγωγής.

Από την έναρξη του πολέμου στην Ουκρανία, στις 24 Φεβρουαρίου, ο Καναδάς έχει επιβάλει κυρώσεις σε περισσότερα από 1.400 πρόσωπα και οντότητες στη Ρωσία, τη Λευκορωσία και την Ουκρανία. Κάθε φορά η Ρωσία απαντούσε με αντίστοιχες κυρώσεις.

Πηγή: skai.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x