Επικαιρότητα

Σάρα Εσκενάζη: Αποκάλυψε τα προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζει μετά το Survivor

Μπορεί το Survivor να τελείωσε, ωστόσο, η Σάρα Εσκενάζη ακόμα «παλεύει» με τα «σημάδια» που άφησε στον οργανισμό της η πολύμηνη παραμονή στον Άγιο Δομίνικο.

«Έχω κάνει εξετάσεις. Είναι κάποιες πληγές που έχω, αλλά θα κλείσουν και θα περάσουν. Όμως, το θέμα του μηνιαίου κύκλου που έχουμε όλες οι γυναίκες, δεν έχει τελειώσει. Μας βλέπατε όλες τις γυναίκες να είμαστε πρησμένες…», λέει, στο Down Town Κύπρου, η παίκτρια των Μαχητών.

Παράλληλα, περιγράφει τις δυσκολίες που αντιμετώπισε από την έλλειψη φαγητού, αλλά και τις συνθήκες που επικρατούσαν στα γυρίσματα. «Όχι, δεν τρώγαμε τίποτα. Όλες οι γυναίκες είχαμε τα γυναικολογικά μας θέματα. Το σώμα παθαίνει σοκ και δεν είναι εύκολο αυτό το πράγμα. Δεν επανέρχεται αμέσως. Όλο μας το σώμα έχει πληγές, πονάμε, έχουμε σημάδια. Για εμάς που το ζούσαμε, τα αθλήματα ήταν πιο δύσκολα, σε σχέση με εσάς που τα βλέπατε. Το κάθε γύρισμα των αθλημάτων, διαρκούσε πάνω από έξι ώρες. Πολλές φορές, ήμασταν επτά ώρες κάτω από τον ήλιο. Ξέρεις πόσες φορές έπαθα ηλίαση; Πάρα πολλές! Όλα τα παιδιά περνούσαν δύσκολα. Ο Κωνσταντίνος Βασάλος είχε λιποθυμήσει», αναφέρει χαρακτηριστικά.

Πηγή: Peoplegreece.com

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x