Επικαιρότητα

Σε άνοδο το πετρέλαιο, σε πτώση ο χρυσός

Στα 47,55 δολάρια το βαρέλι ο «μαύρος χρυσός» - Στα 1.388 δολάρια η ουγγιά το πολύτιμο μέταλλο

Συνεχίζεται για τρίτη μέρα η άνοδος του πετρελαίου, καθώς ανακάμπτει η ζήτηση για το αργό από τα διυλιστήρια του Τέξας.

Το συμβόλαιο αργού για παράδοση Οκτωβρίου ενισχύθηκε κατά 1% στα 47,55 δολάρια το βαρέλι, ενώ το συμβόλαιο του Brent ενισχύθηκε κατά 1,54% στα 54,2 δολάρια το βαρέλι.

Πτωτικά κινήθηκε η τιμή του χρυσού την Τετάρτη, μετά την απόφαση του Ντόναλντ Τραμπ να αυξήσει το όριο χρέους και να παρατείνει την χρηματοδότηση της αμερικανικής κυβέρνησης έως τις 15 Δεκεμβρίου.

Η τιμή του χρυσού για παράδοση Δεκεμβρίου υποχώρησε κατά 0,45% ή 6 δολάρια, στα 1.338 δολάρια η ουγγιά.

Η τιμή του πολύτιμου μετάλλου υποχώρησε από τα υψηλά ενός έτους μετά το ριμπάουντ του δολαρίου.

Στα υπόλοιπα μέταλλα, η τιμή του ασημιού υποχώρησε κατά 0,01% στα 17,94 δολάρια η ουγγιά, η τιμή της πλατίνας υποχώρησε κατά 0,23% στα 1.006 δολάρια και ο χαλκός ενισχύθηκε κατά 1% στα 3,16 δολάρια.

protothema.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x