Επικαιρότητα

Σε εκκρεμότητα 80 περιστατικά του ΕΚΑΒ- Η εικόνα στα νοσοκομεία

«Προβλήματα με οχήματα οξυγόνου που εγκλωβίστηκαν κατά το μεγαλύτερο μέρος αντιμετωπίστηκαν και τροφοδοτούνται τα νοσοκομεία ομαλά με οξυγόνο», επισημαίνουν κυβερνητικές πηγές.

Ομαλά κύλησαν οι εφημερίες στα νοσοκομεία της Αττικής και της Εύβοιας σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές.

Στη 2η Υγειονομική Περιφέρεια οι εφημερίες σε Ασκληπιείο και Θρίασιο διεξήχθησαν κανονικά, ενώ η προσέλευση στο νοσοκομείο της Νίκαιας που εφημερεύει σήμερα από τις 8.00 το πρωί γίνεται ικανοποιητικά έως καλά.

Στην 1η ΥΠΕ ομαλά εξελίχθηκε η εφημερία σε Ιπποκράτειο και Ερυθρό Σταυρό παρά τα προβλήματα ηλεκτροδότησης, τα οποία αντιμετωπίστηκαν, ενώ οι εφημερίες των επόμενων νοσοκομείων ξεκινούν στις 14.30.

Το νοσοκομείο Χαλκίδας διαχειρίστηκε έγκαιρα το ατύχημα της αμαξοστοιχίας χωρίς περαιτέρω πίεση. 

«Το ΕΚΑΒ αντιμετώπισε πολλές δυσκολίες. Υπήρξε αδυναμία προσέγγισης σε δεκάδες περιστατικά και έχουμε σχεδόν 80 σε εκκρεμότητα εξυπηρετησης. Το υπουργείο Υγείας είναι σε επικοινωνία με νοσοκομεία που εφημερεύουν να επιτευχθεί η πλήρης πρόσβαση του προσωπικού. Προβλήματα με οχήματα οξυγόνου που εγκλωβίστηκαν κατά το μεγαλύτερο μέρος αντιμετωπίστηκαν και τροφοδοτούνται τα νοσοκομεία ομαλά με οξυγόνο», αναφέρουν οι ίδιες πηγές. 

Πηγή: skai.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x