Επικαιρότητα

Σε εξέλιξη η προσέλευση των καλεσμένων στον γάμο της χρονιάς

Έχει ξεκινήσει η προσέλευση των 2.640 προσκεκλημένων του γάμου της χρονιάς, ανάμεσα στον Πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μάρκλ.
Google Προσθέστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Έχει ξεκινήσει η προσέλευση των 2.640 προσκεκλημένων του γάμου της χρονιάς, ανάμεσα στον Πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μάρκλ.

Μεταξύ των προσκεκλημένων η Όπρα Γούινφρει αλλά και ο Τζώρτζ Κλούνι με την συζυγό του Αμάλ Αλαμούντιν.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα η βασίλισσα Ελισάβετ θα φτάσει στον Πύργο του Ουίνσδορ στις 11:55 με την νύφη να φτάνει στις 11:58.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο συγκεκριμένος γάμος πέρα από το αυστηρό βρετανικό πρωτόκολλο των βασιλικών γάμων θα περιέχει και πολλά αμερικανικά στοιχεία με σημαντικότερο το γεγονός πως στους όρκους της η νύφη αναμένεται να κάνει λόγο για αφοσίωση και αγάπη αλλά όχι για υποταγή.

Δείτε ζωντανά λεπτό προς λεπτό την τελετή από την τηλεόραση του ΣΚΑΙ



Πηγή: skai.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x