Επικαιρότητα

Συναγερμός σε εμπορικό κέντρο στο Σίδνεϊ μετά από επίθεση με μαχαίρι - Πληροφορίες για έναν νεκρό

Ένας άνδρας πυροβολήθηκε σύμφωνα με την αστυνομία, χωρίς να είναι γνωστή η κατάσταση της υγείας του - Αυτόπτες μάρτυρες αναφέρουν ότι μια μητέρα με το μωρό της ανάμεσα στα θύματα.

Συναγερμός έχει σημάνει στο εμπορικό κέντρο Westfield Bondi Junction του Σίδνεϊ μετά από πληροφορίες για επίθεση με μαχαίρι το απόγευμα του Σαββάτου.

Η αστυνομία ανέφερε ότι οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης κλήθηκαν στο εμπορικό λίγο πριν τις 16:00 τοπική ώρα, μετά από αναφορές για επίθεση με μαχαίρι.



«Ένα σημαντικό περιστατικό ξεκίνησε μετά τον πυροβολισμό ενός άνδρα στο Bondi Junction», ανέφερε η αστυνομία σε ανακοίνωσή της επιβεβαιώνοντας ότι ?ένας άνδρας πυροβολήθηκε. Δεν είναι γνωστή η κατάστασή του.

Αυτόπτες μάρτυρες είπαν στο ABC ότι ακούστηκαν πυροβολισμοί ενώ κάποιοι μάρτυρες ανέφεραν ότι ένας άνδρας κυνηγούσε και μαχαίρωνε ανθρώπους πριν κλειδωθεί σε κάποιο δωμλατιο στο εμπορικό.



Την ίδια ώρα ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες κάνουν λόγο για τέσσερα άτομα που φέρονται να μαχαιρώθηκαν. Αυτόπτες μάρτυρες ανέφεραν ότι μια μητέρα και ένα μωρό είναι μεταξύ των θυμάτων που μαχαιρώθηκαν.

Η αστυνομία λέει ότι μια επιχείρηση βρίσκεται σε εξέλιξη στο εμπορικό κέντρο καθώς αυτό εκκενώνεται.





Ασθενοφόρα και περιπολικά βρίσκονται στο σημείο ενώ δύο άτομα έχουν μεταφερθεί στο νοσοκομείο.

Ένοπλοι αστυνομικοί διεξάγουν επίσης έρευνα στην ταράτσα όπου βρίσκεται ο χώρος στάθμευσης αυτοκινήτων.



Πηγή: skai.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x