Επικαιρότητα

Σομαλία: 18 νεκροί και 20 τραυματίες από διπλή έκρηξη στην πρωτεύουσα Μογκαντίσου

Στόχος ήταν το προεδρικό παλάτι και ένα ξενοδοχείο - Ακολούθησαν πυροβολισμοί σε σημείο ελέγχου.
Google Προσθέστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Διπλή βομβιστική επίθεση με 18 νεκρούς και τουλάχιστον 20 τραυματίες σημειώθηκε το βράδυ της Παρασκευής στην πολύπαθη πρωτεύουσα της Σομαλίας Μογκαντίσου.

Όπως ανέφερε ο εκπρόσωπος των δυνάμεων ασφαλείας, στόχος της βομβιστικής επίθεσης ήταν το προεδρικό παλάτι και ένα ξενοδοχείο που βρίσκεται δίπλα.

Αμέσως μετά την έκρηξη βόμβας κοντά στο προεδρικό παλάτι, ακολούθησαν πυροβολισμοί στο σημείο ελέγχου κοντά στο Villa Somalia. Λίγα λεπτά μετά, έγινε και δεύτερη έκρηξη σε ξενοδοχείο, αυτή τη φορά με παγιδευμένο αυτοκίνητο.
Την ευθύνη ανέλαβε η τρομοκρατική οργάνωση αλ Σαμπάαμπ, με ανάρτησή της στο διαδίκτυο. Η ισλαμιστική οργάνωση δήλωσε ότι στόχος ήταν η κυβέρνηση και οι δυνάμεις ασφαλείας.

inner

Πηγή: www.protothema.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x