Επικαιρότητα

Σπυράκη: Πρωτοφανής επιχείρηση φίμωσης του Τύπου - Καθεστωτική συμπεριφορά

«Ξεχνάμε το ‘’Βόρεια’’ και μένει το ‘’Μακεδονία»

«Βρισκόμαστε μπροστά σε μια πρωτοφανή επιχείρηση φίμωσης του Τύπου» δήλωσε στον ΣΚΑΪ για τη δίωξη των δημοσιογράφων του Φιλελεύθερου η εκπρόσωπος και ευρωβουλευτής της ΝΔ Μαρία Σπυράκη, κάνοντας λόγο για δυσανεξία της κυβέρνησης στη διαφορετική άποψη.

Όπως ανέφερε, «η κυβέρνηση δεν ανέχεται τη διαφορετική άποψη και αποφασίζει να την καταστείλει. Αυτό έκανε η κυβέρνηση… Συμπεριφέρονται σαν καθεστώς, και γι’ αυτό πέφτουν με τόσο κρότο».

«Υπουργοί κάνουν χρήση διατάξεων που στην πραγματικότητα στόχο έχουν να τρομοκρατήσουν όσους έχουν διαφορετική άποψη. Το ρεπορτάζ που εγράφη για τα προβλήματα στη διαχείριση των κοινοτικών κονδυλίων είναι μια συζήτηση που γίνεται και στην Ευρώπη, όμως ο κ. Καμμένος υπεραντέδρασε ζητώντας τη σύλληψη των δημοσιογράφων. Ο στόχος είναι να τους τρομοκρατήσει, όπως και όσους έχουν διαφορετική γνώμη» σημείωσε η κ. Σπυράκη.

«Ξεχνάμε το ‘’Βόρεια’’ και μένει το ‘’Μακεδονία»

Σε ό,τι αφορά το Μακεδονικό, η εκπρόσωπος της ΝΔ δήλωσε ότι η συμφωνία των Πρεσπών παράγει ήδη αποτελέσματα και παρά τις δηλώσεις του πρακτορείου των Σκοπίων καταλαβαίνουμε όλοι ότι ξεχνιέται το «Βόρεια» και μένει τη «Μακεδονία».

«Με την υπογραφή Τσίπα και την αμέριστη συμπαράσταση Καμμένου παραδίδουμε ταυτότητα και γλώσσα. Ανεβάζει παράσταση ο Καμμένος, και έχει προσδιορίζει και την ημερομηνία που θα ανέβει το έργο» σχολίασε για τη δήλωση του προέδρου των ΑΝΕΛ ότι θα ρίξει την κυβέρνηση. Ο Πάνος Καμμένος, συνέχισε η κ. Σπυράκη, κράτησε το στυλό του Τσίπα για να υπογράψει στις Πρέσπες. Όπως σημείωσε, οι εκλογές είναι ευπρόσδεκτες οπότε και αν έρθουν.

Πηγή: skai.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x