Επικαιρότητα

Στα «χέρια» της αστυνομίας ο «δράκος» της Κηφισιάς- Αποπειράθηκε να βιάσει δύο γυναίκες

Σοκάρουν οι περιγραφές για την επίθεση στο μικρό κορίτσι - Άνοιξε την πόρτα του αυτοκινήτου της γιαγιάς της 8χρονης και την τραβούσε έξω φωνάζοντας χυδαίες εκφράσεις

Τον τρόμο και τον πανικό είχε σκορπίσει στην Κηφισιά ένας 27χρονος ο οποίος αποπειράθηκε να βιάσει δύο γυναίκες ενώ επιτέθηκε ακόμα και σε ένα 8χρονο κορίτσι το οποίο βρισκόταν μέσα στο αυτοκίνητο της γιαγιάς του.

Το σοκαριστικό περιστατικό κατέγραψαν κάμερες ασφαλείας και όπως μετάδωσε το Star, στο βίντεο, φαίνεται η 8χρονη να κατευθύνεται προς το αυτοκίνητο της γιαγιάς της.

Το κορίτσι μπαίνει στο αυτοκίνητο και κλείνει την πόρτα. Λίγα δευτερόλεπτα αργότερα, ο 27χρονος με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του κατευθύνεται προς το αυτοκίνητο. Ανοίγει την πόρτα και προσπαθεί με τη βία να τραβήξει έξω την 8χρονη, χρησιμοποιώντας, μάλιστα, χυδαίες εκφράσεις.



Πριν από αυτό το περιστατικό, ο 27χρονος είχε αποπειραθεί να βιάσει δύο γυναίκες και μάλιστα σε χρονικό διάστημα μιας ώρας επίσης στην περιοχή της Κηφισιάς. Και τις δύο ανυποψίαστες γυναίκες τις προσέγγισε από πίσω αιφνιδιαστικά και προβαίνοντας σε ασελγείς πράξεις σε βάρος τους

Ο άντρας συνελήφθη από Ομάδα ΔΙ.ΑΣ. ενώ ταυτόχρονα εξιχνιάστηκε και το περιστατικό σε βάρος ανήλικης.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας ο δράστης στη μία περίπτωση, έσπρωξε το θύμα ώστε να το απομονώσει σε σημείο του οδοστρώματος που υπήρχαν φυλλωσιές. Η γυναίκα αντιστάθηκε και κατάφερε να απεγκλωβιστεί με τον κατηγορούμενο να τρέπεται σε φυγή.

Λίγο αργότερα, αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. που τον αναζητούσαν, εντόπισαν τον 27χρονο στην περιοχή της Κηφισιάς, τον οδήγησαν στο Τμήμα Ασφαλείας Κηφισιάς, όπου και ταυτοποιήθηκε ως δράστης των ανωτέρω πράξεων.

Από την προανακριτική έρευνα, εξιχνιάστηκε και η περίπτωση προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας, στην οποία προέβη ο κατηγορούμενος απογευματινές ώρες της 30-1-2023 στην περιοχή της Κηφισιάς σε βάρος της ανήλικης.

Πηγή: skai.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x