Επικαιρότητα

Στο νοσοκομείο ο Χρ. Σταϊκούρας, υποβλήθηκε σε έκτακτη χειρουργική επέμβαση

Η κλινική του εικόνα και η μετεγχειρητική πορεία είναι εξαιρετική και θα παραμείνει νοσηλευόμενος για λίγα 24ωρα.
Google Προσθέστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Σε λαπαροσκοπική χολοκυστεκτομή υποβλήθηκε ο υπουργός Οικονομικών, Χρήστος Σταϊκούρας, στο νοσοκομείο Ερρίκος Ντυνάν. Η κλινική του εικόνα και η μετεγχειρητική πορεία είναι εξαιρετική και θα παραμείνει νοσηλευόμενος για λίγα 24ωρα.

Το ιατρικό ανακοινωθέν που υπογράφουν οι θεράποντες ιατροί Αντώνιος Δημητρακόπουλος, δ/ντής Γ' Παθολογικής Κλινικής, και Γεώργιος Αναστασόπουλος, δ/ντής Β' Χειρουργικής Κλινικής αναφέρει τα εξής:

«Ο υπουργός Οικονομικών κ. Χρήστος Σταϊκούρας εισήχθη στο Ερρίκος Ντυνάν Hospital Center εκτάκτως χθες 30/12/2021, με οξύ κοιλιακό άλγος. Κλινικοεργαστηριακώς, διαπιστώθηκε οξεία λιθιασική χολοκυστίτιδα.

Έλαβε την κατάλληλη συντηρητική θεραπευτική αγωγή και υποβλήθηκε σήμερα 31/12/2021 σε λαπαροσκοπική χολοκυστεκτομή επιτυχώς. Η κλινική του εικόνα και η μετεγχειρητική πορεία είναι εξαιρετική.

Θα παραμείνει νοσηλευόμενος για λίγα 24ωρα»
.

Πηγή: Η Καθημερινή

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x