Επικαιρότητα

Στάση εργασίας στα τρόλεϊ

Το δρόμο για τα αμαξοστάσια παίρνουν από τις 11 το πρωί της Πέμπτης τα τρόλεϊ όπου και θα παραμείνουν μέχρι τις 4 μ.μ. Οι εργαζόμενοι έχουν προκηρύξει στάση εργασίας λόγω Γενικής Συνέλευσης.

Ακινητοποιημένα τα τρόλεϊ στην Αθήνα, καθώς οι εργαζόμενοι έχουν συγκαλέσει (12.00 – 4.00) Γενική Συνέλευση για την κατάσταση του κλάδου. Όμως, οι … κεραίες των οχημάτων θα παραμείνουν κατεβασμένες για τουλάχιστον έξι ώρες.

Συγκεκριμένα, τα ηλεκτροκινούμενα μέσα μεταφοράς άρχισαν να αποσύρονται από τις 11 π.μ. και η κυκλοφορία τους θα έχει αποκατασταθεί πλήρως γύρω στις 5 το απόγευμα.

Οι υπόλοιπες αστικές συγκοινωνίες κινούνται σήμερα, Πέμπτη, κανονικά, μετά τα χθεσινά προβλήματα που προκλήθηκαν από τα έκτακτα μέτρα για την επίσημη τελετή έναρξης της ελληνικής προεδρίας.

Επιμέλεια: Δώρα Χάγιου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x